Esselte flipover & Lærred

Lærred fristående trefod - 2000x1513mm
På lager - Levering 1-3 hverdage
Lærred fristående trefod - 1750x1325mm
Skaffevare

Forventet: 03-04-2023

I denne varegruppe vil man kunne finde forskellige slags Esselte flipover og lærreder til gode priser. Her er der et stort udvalg af alt hvad du behøver til dit mødelokale eller auditorium såsom forskellige modeller af Esselte flipovere inkl. flipoverblokke, lærreder i forskellige prisklasser, laserpointere og meget mere.

Klik her for at se vores udvalg af Esselte faneblade

Esselte Flipover Tavler findes i flere forskellige slags størrelser og variationer, her kommer en lille gennemgang af de lidt mere populære.

Vi starter med en veludstyret Esselte flipover i størrelsen 70 cm x 100 cm. Selve tavlen er faktisk en hvid lakeret magnetisk whiteboard, så i princippet kan den også bruges som en almindeligt whiteboard som kan holde magneter. Der medfølger også en penneholder, så skriveredskabet ligger hurtigt klar til brug. Selve stativet er med sølvlakerede teleskopben med låseskruer. Denne tavle findes der i øjeblikket en mængderabat på, så hvis man har brug for 3 stk eller flere, så kan man altså få denne Esselte Flipover tavle til en rigtig god pris.

Hvis man har behov for en mobil flipover tavle, så kan man også finde en såkaldt “gulv model” som er med fire hjul hvor to af dem er låsbare. Den har også to smarte foldbare magnetiske arme på begge sider, hvor man kan ophænge diverse ting med magneter. Udover dette, er den næsten identisk med den ovenstående Esselte Flipover tavle.

Udover disse smarte Esslete Flipover tavler, så vil du også kunne finde diverse Esselte lærreder. De kan også skaffes i flere forskellige størrelser og typer. Størrelserne er fra 150 cm x 150 cm til 200 x 200 cm. Derudover kan fås både på stativ eller til montering på væg eller loft. Hvis man har brug for et mobil transportabel lærred, så skal man kigge på “Esselte Lærred Tripod” Lærreder er på et trebenet stativ, som nemt og hurtigt kan foldes sammen, så det fylder ganske lidt.

Husk at Grafical også forhandler Esselte Brevbakker, dem finder du lige her:

https://www.grafical.dk/esselte-bre...