Edding 750

Edding 750 paint markere i mange forskellige farver. Den mest populære edding sprittusch der er god til at skrive selv på mørke og transparente materialer, fx metal, glas og plast. Edding 750 er vandtæt, varmebestandig op til 400 ° C, lakeret, næsten lugtfri og ekstremt lysfast. Farverne gul, hvid, sølv, orange, brun, violet, lyserød og lyseblå er stadig synlige op til 1000 ° C.

Ryst Edding 750 pennen med hætten på. Fjern hætten, og sæt spidsen på pennen på et stykke pap. Tryk forsigtigt spidsen op og ned, indtil blæk strømmer ind i spidsen.

Produktegenskaber for Edding 750:
Fås i 14 farver
Slagbredde: Ca. 2 - 4 mm
Spids: Bullet spids
Erstatnings spidser: Ja

En Edding 750 paint marker er et godt produkt som har været i handlen i mange år. Den er kendt for dens fremragende dækning og så er den nem at bruge da den kan bruges på så mange forskellige slags overflader.  Blækket fra en Edding 750 paint marker tørrer også meget hurtigt, hvilket også gør den med til at være en af de mest populære paint markere på markedet i dag, og sikkert også i mange år fremover.

Hos Grafical.dk forhandler vi de mest anvendte farver, og her kan du nemt bestille en Edding 750 paint marker online med hurtig levering til døren. Tryk her for at se hele vores udvalg af Edding tusser