Dymotang - Gode tilbud på Dymo

Dymo Omega er den nye version af den klassiske Dymotang

Mange voksne kan nok huske de gammeldags Dymo prægemaskiner, som trykkede eller prægede bogstaver og tal ind i Dymo tape. Sådan en maskine blev omtalt som en Dymotang, fordi den mekanisk pressede bogstavernes og tallenes former igennem prægetapen.

Dymo har relanceret den klassiske retro Dymotang i form af Dymo Omega 12749 prægemaskine.

KØB DYMO OMEGA 12749 HER >>
Her til højre kan du se Dymo Omega, som også er en Dymotang, der egner sig godt til børn, så den bliver faktisk af Dymo også kaldt en junior prægemaskine.

Vi har prisgaranti på de fleste Dymo maskiner både labelmaskiner og prægemaskiner samt tape dertil, så du kan være sikker på at købe din Dymotang til en rigtig billig pris. Samtidig har vi tit mange gode tilbud på shoppen og i vores nyhedsbreve, så du kan gøre en ekstra god handel og spare endnu mere.

Er du mere til de moderne Dymo labelmaskiner, så er det Dymo LetraTAG, der er det nye sort og i særdeleshed maskinen Dymo LetraTAG 100H, som vi også sælger til en rigtig god online pris på Grafical.dk.
SE VORES UDVALG AF DYMO HER >>

Dymo har faktisk også en heavy duty prægetang altså en rigtig mande Dymotang, den hedder DYMO M-1011 Prægetang, og er beregnet til metalbånd på 12 mm. Du kan se et foto af den herunder:
Dymotang til metalbånd

Dymotang til metalbånd