Dukker og figurer i tekstiler

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige hobbyartikler, til billige priser og med hurtig levering. Vores fragtpris er på kun 49 kr. og bliver gratis hvis du bestiller for over 595 kr. ex moms.  
Blandt vores 12.000 forskellige hobbyartikler, finder du dukker og figurer i tekstiler. Der er alle mulige forskellige at vælge imellem. Blandt andet mini bamser, hånd dukker, kryb og forskellige figurer. De fås også i sæt, blandt andet fra det populære mærke Vivi Gade Design.    

Dukker og figurer i tekstiler
Du kan evt. selv male figurerne ved hjælp af vores store udvalg af materialer til dekoration. Der er blandt andet tekstilmaling og tekstil tuscher i alle regnbuens farver. Det kan også være du vil have endnu mere dekorering på dem, så kan du sætte fine perler eller pailletter på, for at give dem personlighed og kulør.
Nogle af dukkerne og figurerne i tekstiler, er med en nøglering i, så du kan bruge dem i dine nøgler. Eller måske det kunne være en rigtig god gaveidé til en du holder af, der skal have en personlig gave.
Hos Grafical.dk går vi meget op i at vores kunder er glade og tilfredse, så husk hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som vil hjælpe med et smil :-)