+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-
Diverse Spande

Diverse Spande

Hos Grafical.dk kan du købe paraplyholdere og postkasser i mange forskellige designs.
Postkasserne findes til både væg-
og jordmontering. Diverse spande indeholder postkasser og paraplyholdere. Der er et stort udvalg alt efter hvad du ønsker. Postkasserne kan du finde i mange flotte farver og designs. Du kan også vælge mellem at have postkassen med vægmontering eller jordmontering. Der er som altid super lave priser og rigtig god kvalitet på varerne. Vi leverer hurtig og har lave fragtpriser.

Der er mange gode grunde til at vælge Grafical.dk når du handler på nettet. Vi sikre dig en lav fragt pris, god kundeservice og god kvalitet på alle varer. Vi har et stort udvalg af forskellige varer.  

Her kan du se vores store udvalg af forskellige affaldssystemer, vi har over 600 forskellige produkter. Det systematisk opdelt, så du let kan få et overblik over hvad der er under de forskellige kategorier. Stort udvalg af affaldssystemer - Gode priser på det hele.

Til din affaldsspand har du ofte brug for nogen gode affaldsposer eller sække vores store udvalg gør det let for dig at finde den helt rigtige pose. Der er mange poser, hver enkelt pose har deres egen funktion, så kig derfor grundigt efter inden du endelig køber dine affaldsposer, som jo er super billige.

Mest populære
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top