Diverse glasperler

Se vores store sortiment af diverse glasperler. Uanset hvilken form eller farve du søger, så bliver det nemmere at finde det lige her. Vi har et væld af diverse glasperler til fremstilling af halskæder, armbånd, øreringe mv. Blot nogen af de perler de finder i denne varegruppe er Tiny Beads, Emaljeskiver, øjeperler, Dot Beads, Square Beads, Flower Dream, Animal Beads, Hjerter og Giga Kongo.

Tiny Beads er små matte glasperler, som har en diameter på 3-5 mm og en hulstørrelse på 1 mm. De er i mange forskellige former og kan fås i mange farver, b.la. natur harmoni, rød harmoni, blå harmoni og grøn harmoni. Når der står harmoni efter betyder det, at det er blandede farver der passer sammen og i de toner der er angivet foran. Tiny Beads er gode at brug til armbånd eller øreringe. Elastiksnøre er meget tyndt , og er derfor godt at bruge til perler med små huller.

Diverse glasperler indeholder også emaljeskiver er flade messingplader med en emaljeoverflade. De er topboret hul på 1,8 mm. De sælges i pakker med to farver og 2 forskellige størrelser. Pakker kan fås i farverne brun/off-white, blå/lime grøn, grå/sort og orange/rød. Emaljeskiverne er flotte at bruge til øreringe og halskæder. De er super flotte og det giver et flot spil at de er i forskellige størrelser og farver. Den ene emaljeskiver er 11 mm i diameter og den anden er 20 mm, det vil sige at der er en god størrelses forskel på dem. Mange forskellige ørebøjler i flotte faconer finder du her. Du kan få dem i både runde, som ørestik, som ørebøjle og som dråbeformet.

Sådan kunne jeg fortsætte om alle vores diverse glasperler. Prøv at kig rundt på siden, og find dit eget næste kreative projekt. Vi har i alt på Grafical cirka 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge imellem. Så det er bare med at kigge sig omkring.