Dispenser | Industriaftørring

Hos Grafical.dk kan du købe gulvstativer til værkstedsruller.
Vælg mellem nogle der er med epoxylakering der gør at de tåler vand, olie og snavs m.m. Vi har også en ergonomisk model for optiaml sikkerhed og komfort ved skiftning af ruller. Denne model har også hjul så den er nem at håndtere og flytte. Eger du dit eget værksted eller arbejder du på et værksted? Så ved du helt sikkert hvor let det er at få beskidte fingre, man har ofte brug for at tørre fingrene efter alt den sorte olie der tilfældigvis er havnet på dine fingre. Du ved sikkert også hvor træls det er, at tage fat i en rulle med papir og hele rullen bliver fedtet ind. Den tåler både vand, olie, snavs mm. Den har en god sikkerhed og komfort - et perfekt valg.

Her har du løsningen på dit problem. Vi har et stort udvalg af gulvstativer du kan bruge til at hænge dine værkstedruller på, så når du ligger under bilen er rulle nede i din højden så du let og hurtigt kan få tørret dine fingre af.

Men der skal selvfølgelig også være noget at hænge på stativet. Her kan du købe værkstedsruller til billige penge. Det er god kvalitet og pengene er derefter.

En dispenser til håndklæderuller kan også være en mulighed. Dispenseren er med elektronisk censor, hvilket gør at du ikke selv selv røre ved det andet papir, du røre kun ved det du selv skal bruge. Super smart og effektivt til et værksted.