Design servietter 24x24 cm

Hos Grafical.dk finder du et stort
udvalg af servietter.
Her i blandt design servietter i 25x25cm.
Disse finder du i 6 forskellige designs. Vi sælger her design servietter super billigt. Står du og mangler en serviet til kaffen eller en fin middag? Så kigger du det rigtige sted vi sælger både designservietter, frokostservietter, dækkeservietter, luksusservietter og meget andet. her kan du se lidt af vores udvalg indenfor frokostservietter.

Udvalget af designservietter i størrelsen 24x24 er ikke så stort, men derimod er prisen rigtig billig. De sælges ikke enkeltvis, men i pakninger af 240 stk. Designservietter er ikke bare kedelige servietter der er ens farvede, men servietter med motiver. Denne designserviet på 24x24 er der tryk kaffebønner, en kaffekop og så står der coffee på, som betyder kaffe på engelsk.

Farverne er mørkebrun, brun og hvid. Den er lavet i 100% nyfibre og kan bruges til det meste. De fleste folk vil nok vælge at bruge denne serviet til eftermiddagskaffen, hvor svigermor og svigerfar køber på besøg for at få kaffe og en bid kage. Der vil denne serviet passe godt til lejligheden.

Er du ikke så meget til motiver og gerne vil have en almindelig hverdagsserviet i en nedtonet farve, men det skal være let og enkelt at bruge? Her kan du købe en borddispenser til at have stående på bordene det er enkelt og du kan finde en masse flotte designs. Til dispenseren kan du købe disse enkelte dispenser servietter i farver hvid, hvid er en dejlig nedtonet farve som kan bruges til det meste.