Colortime Farvekridt

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af hobbyartikler, og der er ikke mindre end 12.000 af slagsen. Blandt farvelægnings artiklerne finder du Colortime farvekridtet, som er et tykt, rundt stykke vokskridt i god kvalitet. Det er meget velegnet til børn og så er det billigt og kan leveres hurtigt.
Med lette strøg, kan man med farvekridtet blande næsten alle de farver man vil have. Prøv fx at blande rød og gul, det giver orange. Blander du rød og blå, får du lilla og blander du blå og gul, får du grøn :-)
Med farvekridtet kan du lægge en struktur der understreger en ruflet overflade. Du kan evt. blande med andre medier for at danne et specielt udtryk.
En anden farve fra Colortime er deres Soft Color Stick som er yderst børnevenlig. Den er blød og smidig med høj pigmentering og har en praktisk, børnevenlig skruestift- så man undgår afsmitning på fingrene.
Har du brug for noget godt papir at tegne på, er det også noget vi kan klare, og med hurtig levering.
Vi har naturligvis også mange andre slags farver fra andre mærker på siden. Lad bare kreativiteten stikke af med dig, og underhold dig selv eller dine børn med vores store udvalg af farverige redskaber til billige penge.