+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)
Citizen Lommeregner

Citizen Lommeregner

Her vil du kunne finde vores sortiment af lommeregnere fra det anerkendte japanske Citizen.

Citizen er nok især kendt for deres armbåndsure, men som man kan se her, har producere de også en række lommeregnere. Husk at Citizen også producere en række forskellige bordregnere

Deres Citizen sort CPC 112 er en ganske enkel lommeregner med alle de grundlæggende funktioner man kan forvente af en lommeregner, men den har også visse tillægsfunktioner.

Man kan også tage et kig på Citizen sort CTC 110, som er ganske handy mobil lommeregner.
Det er en praktisk lommeregner at have med på rejser, da den kan foldes sammen så den fylder ganske lidt og beskytter samtidigt displayet mod skader under transport.

Hvis man gerne vil have en miljøvenlig lommeregner, så kan man faktisk også godt få det.
Det kunne for eksempel være Citizen ECCO ECC 110, som er en miljøvenlig lommeregner med det såkaldte “Blue Angel certificering”. Den er nemlig produceret af af 70 % genanvendt materiale. Derudover har den naturligvis alle de standard funktioner man kan forvente af en Citizen lommeregner.

Hvis man har behov for en mere avanceret lommeregner, så kan det være at man skulle overveje en Citizen SR 270x, som er en teknisk regnemaskiner.
Den er oplagt til elever på videregående uddannelser og universiteter, da den har en masse matematiske funktioner. Maskinen har et stort display som viser regnestykkene som de indtatstes.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top