+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)
Citizen Bordregner

Citizen Bordregner


Her finder du vores udvalg af Citizen bordregnere, det kan både være lidt større versioner af de almindelig lommeregnere, men kan også være de velkendte strimmelregnere.

Klik her for at se hele vores udvalg af Citizen strimmelregnere.

En af de mest populære Citizen bordregnere er nok 350 DPA. Her er der tale om en ganske robust allround multifunktionel regnemaskine til hyppig brug på kontoret. Den er meget effektiv med en hurtig printer og mange praktiske funktioner som forenkler beregningerne. Nogle af disse funktioner inkludere bla.

14 ciffer display
Check & Ret funktion
Negative tal i rødt
Moms- og valuta funktion
Grand Total funktion
Deltaprocent og mark-up

Den fås også en anden model som hedder 520 DPA. Som er endnu hurtigere, samt har en meget støjsvag print. Så hvis man bruger maskinen rigtig meget, vil det måske være en fordel at anvende denne model da man undgår en masse støj på kontoret.

Udover disse strimmel bordregnemaskiner så vil du også kunne finde de mere almindelig bordregnere. Som for eksempel Citizen CDC 80 WOW. Den kunne være en mulighed hvis man er træt af de lidt mere almindelig farver som lommeregnere normalt fås i. Den fås nemlig i flere forskellige flotte farver som orange, grøn, pink & blå. Så denne model vil næsten kunne passe i en et hvilket som helst kontor.

Hvis man har behov for en udendørs bordrenger, så kan man faktisk købe en vandtæt model som for eksempel Citizen WR 3000. Det er en meget roobust vandtæt regnemaskine for udendørs og indendørs brug, som også er stødsikker grundet solid gummikant. Ideel til folk der arbejder ude såvel som inde.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top