Bordskørter

Hvis du står og skal holde årets fest, og mangler ting til din borddækning, så fortvivl ikke. Hos Grafical.dk kan du få et stort udvalg af alle de ting, du skal bruge til at få en flot og farverig fest stablet på benene. Vi har alt lige fra duge, servietter og stearinlys til engangsservice og bordløbere. 

Her kan du se vores udvalg af billige bordskørter fra Dunicel. De kan fåes i forskellige farver til enhver lejlighed.  
Et bordskørt er en slags bordskjuler, som kan være rigtig flot at have på et tag-selv- bord. Du kan derfor bruge pladsen under bordet til opbevaring af fx flamingokasser med varmt mad, sodavand eller lignende.  Du kan få den i julerød til din julefrokost, eller i hvid til brylluppet. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan.

Hvis du mangler matchende servietter, kan du se vores store udvalg af flotte og farverige servietter til din fest. Man kan hurtigt lave et rigtig flot bord, når man får lidt farve på. Du kan også holde det helt enkelt i neutrale farver, hvis du ønsker det. Se også vores store udvalg af stearinlys og olielamper. Med levende lys på bordet, får du hurtigt skabt en hyggelig atmosfære, da det giver ekstra pynt på bordet, samt en blød og fin belysning. 

Husk vi har lynhurtig levering på alle vores lagervarer. Du kan derfor hurtigt få dækket op til fest, ved at benytte dig af vores store udvalg til billige penge. Vi har over 50.000 varenumre, så du får næsten alt hvad hjertet kan begære. 

Grafical.dk ønsker dig en rigtig god fest.