Bordskørter

Hos Grafical.dk har vi et udvalg af bordskørter.Disse er rigtig gode hvis borddækningen skal være ekstra fin. Vælg mellem 6 farver. Bordskørter er ikke noget man så tit høre om, måske bemærker du dem slet ikke? Bordskørter bruges ofte når der er et buffet bord, til et jubilæum, det kan også bruges til produktlanceringer og firmafester. Bordskørter ser super flot og luksirøst ud. De forhandles billigt og i mærket Dunicel. De er holdbare og kan bruges flere gange.

Borskørterne skjuler bordben og generelt bordet. De sættes på bordkanten og hænger ned. Bordskørterne har en længde på 4 meter og en højde på 72 cm. Bordskørterne kan du få i mange forskellige farver. Når du bruger bordskørter skal man også bruge en dug. Duge kan fås i mange farver det samme gælder de duge vi forhandler hos Grafical.dk.

Bordskørter giver et super flot bord. Bordskørterne kan bruges både til firkantede borde, men også runde borde. De er super flotte at bruge, hvis du skal have et gavebord f.eks. til bryllup eller konfirmation. Det er super flot at køre det samme tema med duge og bordkørter igennem hele salen, dog er bordkørter ikke gode at benytte til der hvor folk sidder. Men er super flot til gavebord eller buffetbord. Hvis bordskørterne skal bruges til et jubilæum er det super smart at have strøflag på bordene køb dem billigt hos os.