Bomuldsgarn maxi

Skal du igang med at strikke varme sokker, eller en god varm trøje? Så har grafical.dk lige hvad du skal bruge. Du kan her se vores udvalg af bomuldsgarn maxi til billige priser og med hurtig levering. Bestiller du vores lagervarer, har du dem allerede indenfor 1-3 hverdage. Så kan du lynhurtigt komme igang med strikkepindene og dit bomuldsgarn maxi. Du kan til venstre på siden se et sorterings filter, hvor du kan vælge den farve du søger. Herved får du de bomuldsgarn maxi farver frem, som du ønsker, så du ikke skal sidde og gennemgå dem allesammen. Du kan også vælge en assorteret sortiments pakning med 20x50g bomuldsgarn maxi.

Bomuldsgarn maxi - hvad er bomuld lavet af?
Bomuld fremstilles af frøulden fra flere arter af bomulds planter. Fibrene fra planten vokser rundt om frøene på planten. Disse fibre bliver spundet til tråde og bruges til at lave åndbare tekstiler af. Over 40% af alle de tekstilfibre man bruger i verden idag, stammer fra bomuld.

Bomuldsgarn maxi er en af de mest populære typer garn i Danmark, og mange andre lande. Det er uden tvivl pga. garnets høje kvalitet og praktiske egenskaber.

Bomuldsgarn bliver ikke kun brugt til at strikke varmt vintertøj af, som fx trøjer, halstørklæder og strømper. Man kan også sagtens bruge bomuldsgarn maxi til at strikke let sommertøj af, eller til at hækle med.

Mangler du sytilbehør til dit strikke- arbejde, så se her vores store udvalg af alt lige fra nåle, knapper, symaskiner og reflekser til elastik, sytråd og fyld. Der er alt hvad man kan forestille sig af tilbehør til sy- og strikke arbejde.

Det kan også være du mangler en rigtig god hobbysaks? Vi har et stort udvalg af mange forskellige sakse, til både børn og voksne. Vi har også sakse der kan klippe mønstre, og vi har sakse til både venstre- og højrehånds brug.