Blå

Servietter, str. 40x40 cm, 60 g, mørk blå, 20stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Står du og skal holde drenge- babyshower, barnedåb, konfirmation eller lignende? Så kan vi hos Grafical.dk helt sikkert hjælpe dig med det blå tilbehør til borddækningen. Her finder du den blå serie fra Happy Moments. Vi har hurtig levering, og billige priser. Den flotte blå farve fra Happy Moments, kan også kombineres med turkis for at give mere spræl. Sammen med hvidt vil du kunne opnå et elegant look.
I Happy moments flotte serie, er der alt lige fra servietter, bordkort, manillamærker, stearinlys og pynt til borddækningen. Happy Moments er en rigtig fin serie, som byder på meget af det, du mangler til festlige lejligheder.
Ud over alle de fine artikler fra Happy Moments, har vi også mange andre fine ting til dine dekorationer. Det er kun fantasien der sætter grænser for kreativiteten.
Skal du prøve kræfter af, med at lave dine egne brevkort til invitationer, eller til takkekort? Så har vi også sådan nogle, fra det populære mærke Happy Moments. Hvis du mangler skriveredskaber til at dekorere kortene med, har vi et spændende udvalg af  forskellige tuscher og andre skriveredskaber til formålet. Se blandt andet de flotte metallic tuscher, som kan gøre kortet fra Happy Moments endnu flottere og specielt. Brug for eksempel også nogle af de flotte stickers, som vi har i mange forskellige, flotte motiver. Husk du altid kan kontakte vores venlige kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål til vores varer.  Vi har hos Grafical.dk over 50.000 forskellige artikler, hvoraf 12.000 af dem er hobbyartikler, så der er store muligheder for at kunne få fritiden til at gå med nogle spændende, kreative projekter. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse :-)