Billige kontorartikler til private

Køb billige kontorartikler til private på Grafical.dk

Som privatkunde kan du købe billige kontorartikler til private på samme betingelser som vores erhvervskunder. Grafical.dk henvender sig lige så meget til private som til erhvervsvirksomheder.

Vores kontorartikler afsendes ofte samme dag, hvis vi modtager ordren inden kl. 13 mandag til torsdag og kl. 11.00 om fredagen. Er det småpakker leveres der typisk med GLS, men er det større varer såsom tavler og andre volumevarer samt varer på paller, sendes de normalt med palletransportører såsom Danske Fragtmænd o.lign.

SE UDVALGET AF KONTORARTIKLER HER >>

Du modtager derfor dine kontorartikler indenfor 1-3 hverdage, hvor du bedes sørge for, at der er nogen til at tage imod dem. Alternativt kan du få kontorartiklerne leveret til din arbejdsplads. Læs i øvrigt vores Handelsbetingelser for nærmere information.

Private kan betale med alle de kendte betalingskort såsom eksempelvis dankort, visa, visa electron, mastercard m.v. Vi betaler kortgebyrerne.

Vi kan ikke tilbyde gratis levering af kontorartiklerne, men det koster kun 59 kr. inkl. moms uanset ordrens størrelse, at få kontorartiklerne leveret. Til gengæld har vi billige kontorartikler til private indenfor alle de kendte mærker samt af vores eget mærke Q-Line.

Du har 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb samt 2 års reklamationsret.

Du kan være helt sikker på at du køber billige kontorartikler til private hos os, for vi tilbyder prisgaranti på de fleste af vores varer, så finder du dem billigere et andet sted online, så matcher vi prisen.

Vi leverer billige kontorartikler til private over hele landet til en fast lav fragtpris uanset om du bor i Århus, Odense, Hillerød, Viborg, Holstebro, Slagelse, Roskilde m.v.

God fornøjelse.


SE ALLE VORES TILBUD PÅ KONTORARTIKLER HER >>

Levering af kontorartikler og kontormøbler i hele landet

Vil du gerne kunne købe kontorartikler til samme lave priser som erhvervskunder og slippe for at skulle give ekstra meget hos boghandleren for kuglepenne, lamineringsmaskine, whiteboard tavle, så skulle du prøve at handle på vores webshop.

På Grafical.dk kan alle nemlig købe til samme gode betingelser. Vi sælger nemlig billige kontorartikler til private med levering til en fast lav fragtpris i hele Danmark, uanset om du bor i Århus, Esbjerg, Odense, Aalborg, Roskilde, Holstebro eller Viborg.


GÅ TIL VORES KONTORFORSYNING HER >>

Billige kontorartikler på nettet

Vil du gerne spare penge på dit indkøb af kontorartikler billige, så kan du med fordel vælge Grafical.dk som din leverandør af artikler til kontoret. Arbejder du på et kontor, lager eller hjemmekontoret og skal bestille papir, kopipapir, printer, blækpatroner, skriveredskaber, brevbakker eller brevordnere til at holde styr på dokumenter og papirerne på skrivebordet?

Prøv at tage et kig på vores kæmpe sortiment af billige kontorartikler til virksomheden eller arbejdspladsen. Alle kontorartikler tilbyder vi hjemmelevering eller levering til butik eller arbejdspladsen. Selv om vores priser er lave, så er kvaliteten på tingene virkelig god og du kan købe alle kendte mærker indenfor dine behov til papirer.

Hvis du køber ind til en virksomhed kan du købe på konto hos os, så du ikke behøver at bruge betalingskort ved hver bestilling af kontorartikler billige. Kontakt vores kundeservice på grafical@grafical.dk eller på tlf. 97407644, så foretager vi lige en hurtig kreditvurdering og får dig oprettet til konto køb fremover.

Du kan også købe billige kontorartikler i vores restsalg som du finder i vores varegrupper med tilbud. I vores rest salg kan du spare mellem 25% og 50% på kontor artikler København og bemærk at vi samtidig har billig fragt privat.