Bestiklommer

Hos Grafical.dk har vi et udvalg af bestiklommer. Vælg mellem flere farver. Vi har dem med serviet eller med serviet og bestik. Disse er praktiske til borddækning. Bestiklommer til fest og højtider. Flotte bestiklommer til den der gerne vil gøre lidt mere ud af bordpynten til fest og festligelejligheder. Bestiklommer er flotte at have på bordet, dog tager det tid at sætte bestikket deri, men hvis man er ligeglad med det er det noget der er super flot, og ikke er set så tit.

Restauranter bruger ofte disse bestiklommer, da det er flot og ser luksirøst ud. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller.  Der er mange farver, dog kun en farve per model, så har du en speciel  farve du går efter, så har vi mange farver at vælge mellem og helt sikkert også det du skal bruge.  Det er flot, nemt og billigt at købe bestiklommer her hos Grafical.dk. Dog skal du bemærke at de ikke sælges enkeltvis, nogen sælges i pakninger af 150, andre 240, 250, 500 eller 600. prisen der står er dog hvad prisen er per styk, det er vigtigt at bemærke.

Vi har også et stort udvalg af andet opdækningspynt, her kan du få dækkeservietter i mange forskellige farver. Vi har også mange flotte duge i mange farver og forskelligt stof. Vi sælger alt fra bestiklommer til duge og servietter, vi har alt du skal bruge til at pynte flot op til festen eller højtiden, og samtidig sælger vi det super billigt.