Bantex Ringbind

Billige kvalitets ringbind af mærket Bantex. Fås både med 2 og 4 ringe i størrelserne A3 og A4. Alle er med rygetiket, så det gør det nemt at overskue arkiveringen. Bestil ringbind hos Grafical.dk i dag og vi leverer i morgen. På denne side vil du kunne finde Bantex ringbind. Mange spørger ofte hvad forskellen er på bantex ringbind og bantex brevordnere. De ligner til forvekslingen hinanden rigtig meget, så det er ikke så underligt at mange bliver forvirret og ikke helt ved hvad du skal vælge til kontoret.

Den største forskel på brevordnere  og bantex ringbind er selve lukke mekanismen man finder i brevordnere er ikke til stede i ringbind. Så hvis man har behov for at tage papir ind og ud af mappen dagligt, så vil det måske være en god ide at overveje en brevordnere da denne mekanisme gør det hurtigt og nemt at lukke og åbne ringene som holder dokumenterne på plads.

Derudover er ringbind ofte noget smallere i ryggen end brevordnere, så hvis du har brug for at skrive en længere tekst på ryg etikken, så er der altså ofte begrænset plads til rygetiket på ringbind.
Ringbind er ofte smalle fra 2,5 cm til 4 cm i bredden, hvorimod brevordnere kan fås i helt op til 8 cm brede. Det betyder også at der kan opbevares langt flere ark papir i en brevordner.

Du kan også finde ringbind som hedder combiringbind, disse combiringbind har en D-formet mekanisme, der sikrer, at papir samt register eller faneblade ligger helt plant og med lige kanter.

Så hvis du er på udkig efter bantex ringbind, så vil du sikkert kunne finde det du leder efter her hos Grafical.dk

Husk også at vi forhandler de smarte og populære Bantex blokke.