Arbejdsstole

Arbejdsstole, værkstedsstole og industristole til flere forskellige behov. Se vores udvalg og køb den helt rigtige arbejdsstol eller industristol her. Du kan både vælge mellem skamler altså stole uden ryglæn og forskellige ergonomiske stole med ryglæn samt enten med faste glidesko eller fødder, der gør at arbejdsstolen står godt fast. Hvis du har brug for at flytte rundt på stolen, kan du købe en arbejdsstol med hjul, som egentlig er en kontorstol, der har en kraftigere polstring, der kan holde til et kraftigere slid, som der bliver på et værksted eller i produktionen på en fabrik.

Værkstedsstole med fodring gør din arbejdsstol til en mere ergonomisk stol

De høje modeller af industristole og arbejdsstole har en fod ring, så du kan sidder på en behagelig og ergonomisk måde og hvile dine fødder i en passende stilling, mens du sidder og arbejder.

Slidstærke og robuste arbejdsstole der holder i mange år

Hvis du skal sidde i mange timer på en arbejdsstol, så skal den både være slidstærk og robust men i lige så høj grad komfortabel, så du ikke får ondt af at sidde på den. En ergonomisk stol får dig til at holde længere tid på arbejdsmarkedet.

Udover arbejdsstole og værkstedsstole kan du på Grafical.dk også købe almindelige kontorstole, stoleunderlag eller en gulvmåtte til at beskytte dine gulve.