Antiembolistrømper

Antiembolistrømper er strømper som er velegnet til kvinder i barselsseng og sengeliggende personer. Disse strømpers primære egenskaber er at forbedre  kredsløbet. De kan skaffes i forskellige størrelser fra xtra small til xtra large.

Når man er sengeliggende eller ved generelt nedsat bevægelse evne, bliver visse mekanismer deaktiveret i kroppen som gør at blodet flyder let frem og tilbage til hjertet.  Det er her at antiembolistrømper kan hjælpe.  Disse strømper laver et "tryk" eller kompression som det også bliver kaldt,  på patientens overfladiske blodåre på benet, og sørger dermed for at blodet strømmer bedre og hurtigere tilbage til hjertet.

De kan også være gode at anvende om natten, da man jo naturligt nok bevæger sig meget lidt mens man sover, dermed forbedres også blodgennemstrømningen. Risikoen for dannelse af en blodprop nedsættes derfor, og derfor kan disse strømper også yde ekstra beskyttelse om natten.

Selve strømpen er anatomisk strikket. Den har en høj elasticitet og er meget blød og hudvenlig. Hælen er foret med fleecefor. Strømpen er meget behagelig at bære.

Husk også at se vores udvalg af kompressionsstrømper, via dette link:

https://www.grafical.dk/kompression...