3D liner

Hos Grafical.dk, har vi et stort udvalg af 3D linere i flotte farver til billige penge.
En 3D liner er en tyktflydende liner med reliefvirkning, som du kan bruge på karton, tekstiler, metal, papir, sten mv. Flasken har en lille spids, så du nemt kan tegne eller skitsere dine egne mønstre eller måske ord med. En 3D-liner kan også benyttes til at dekorere dit tøj med og give en bøllehat et ekstra pift. Den er vaskbar ved 40° efter tørring i 24 timer. Køb dem både enkeltvis i krystalklar, guld, sølv, hvid eller i sort. Eller du kan købe sortiments kasser med assorterede farver. Vælg mellem de fineste farver. bl.a. glitter, neon, metallic og transparente farver.

Har du brug for andre artikler til at male med, så har vi et stort udvalg af mange andre slags malinger og farver du kan bruge.

Mangler du karton eller papir at male på, har vi et kæmpe udvalg til gode priser og med hurtig levering. Der er mange størrelser at vælge imellem, samt farver og mønstre. Slå dig bare løs, da det kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan udrette.

Hvis du skal bruge tekstiler at male på, har vi et stort udvalg af forskellige materialer. Køb evt. nogle af vores færdigsyede tekstiler som fx t-shirts. Herpå kan du tegne et flot mønster, eller skrive en sjov tekst. Så får du din helt personlige t- shirt, som ingen andre har magen til. Det kunne også være en god gave idé til en du holder af.