3D Liner

Hos Grafical.dk, har vi et stort udvalg af 3D linere i flotte farver til billige penge.
En 3D liner er en tyktflydende liner med reliefvirkning, som du kan bruge på  tekstiler, karton, papir, metal, sten mv. Flasken har en lille spids, så du nemt kan tegne eller skitsere dine egne mønstre eller måske ord med. En 3D-liner kan også bruges til at dekorere på tekstiler som f.eks. tøj eller hatte og tasker. Giv f.eks. din t-shirt et ekstra pift. 3D liner er vaskbar ved 40° efter tørring i 24 timer. Du kan købe 3D liner både enkeltvis i krystalklar, guld, sølv, hvid eller i sort. Ellers kan du købe sortiments kasser med assorterede farver. Vælg mellem de fineste farver. bl.a. glitter, neon, metallic og transparente farver.

Find andre malinger, som minder om 3D liner
Har du brug for andre artikler til at male med, så har vi et stort udvalg af mange andre slags malinger og farver du kan bruge. Heriblandt kan du finde lignende produkter til 3D-lineren i vores mærkegruppe Viva Decor.
Her kan du også få forskelligt maling i tuber, som også kan give 3D effekt. Herudover er der også andre flotte specialmalinger som metallic art maling eller flot vintage maling i sarte pastelfarver.

På jagt efter tilbehør til din 3D liner?
Mangler du karton eller papir at male på, har vi et kæmpe udvalg til gode priser og med hurtig levering. Der er mange størrelser at vælge imellem, samt farver og mønstre. Slå dig bare løs, da det kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan udrette. Du kan f.eks. finde masser af flot farvet eller mønstret karton i vores afdeling med papir og karton.