2-lags servietter

Serviet 2-lags hvid 33 x 33 cm - 2000 stk.
Før DKK 489,00
DKK 415,65 pr. Karton
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige varenumre indenfor forskellige kategorier. Vi har både hobbyartikler, emballage, kontorartikler, it- tilbehør og alt til din husholdning. Der er derfor masser at vælge imellem, om det er til privat brug eller til din virksomhed.
Her ser du vores store udvalg af 2- lags servietter fra Tork og Duni i alle regnbuens farver og i flere størrelser. Der er servietter til enhver lejlighed, om du så skal holde julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller bryllup.  Med vores brede sortiment, får du lige det, du eller din virksomhed skal bruge.
Hvis du gerne vil have dækket et komplet bord, med matchende lys (LINK), så kan du også se vores store udvalg af forskellige stearinlys og olielamper. Vi har naturligvis også et stort udvalg af duge (LINK) som du kan beskytte bordet med til festen. En dug er også en god idé hvis man vil skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Sammen med levende lys, bliver der en super hyggelig stemning.
Det er en rigtig god idé at være ude med din bestilling i rigtig god tid, da mange af vores servietter er skaffevarer. Du er naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os for at få info om leveringstid på det du ønsker.
Husk altid på, at farven på billedet er vejledende og afhænger meget af din skærms formåen, så bestiller du servietter og stearinlys i samme farve, kan det godt være der er en lille forskel på farverne.
Vi har også 2-lags servietter til dispensere. De er velegnede til steder, hvor praktisk funktion er vigtig, og hvor du samtidig ønsker at signalere kvalitet med en stor, ekstra tyk serviet.
Bestiller du vores lagervarer, har vi lynhurtig levering. Så kan du lynhurtigt få dækket dit bord :-)